Mijn Aanbod

Hugo A. Roele

Transformerend Luisteren kan op veel plaatsen gedaan worden. Ik heb zelfs een opstelling begeleid, toen ik in een auto terugreed van Brussel naar huis. Online sessies werken vaak net zo krachtig als live sessies. Hierdoor kan ik mijn werk aanbieden aan iedereen, zelfs als ze aan de andere kant van de wereld wonen. Wat heeft jouw voorkeur?

Bij jou, bij mij of online?

Ik streef naar ongeveer 1 uur per sessie. Tegelijkertijd weet ik uit ervaring, dat enige flexibiliteit rond tijd nodig is om het beste resultaat te bereiken. Meestal betekent dit enkele minuten meer. Soms betekent het minder tijd, als het verhaal waar we mee werken voldoende behandeld is en zich een natuurlijk einde aandient.

Je bent het waard

Gezien de resultaten van Transformerend Luisteren en de prijzen die collega's voor soortgelijk werk vragen, denk ik dat mijn werk meer dan 120 Euro per uur waard is. Dit bedrag is een afspiegeling van de tijd en energie, die ik in mijn sessies stop. Daarnaast houdt het rekening met de investeringen, die ik gedaan heb en doe op het gebied van vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling, die het mogelijk maken dit werk te doen. Het biedt me bovendien de mogelijkheid om mijn werk te blijven doen, Tegelijkertijd geloof ik sterk in oplossingen waarbij jouw en mijn behoeften in balans vervuld worden. Ik ken jouw financiële situatie niet. De prijzen zijn daarom een indicatie en onderhandelbaar als je goede redenen hebt om mij minder of iets anders aan te bieden voor mijn diensten en tijd.

Zeg me wat je mij kan bieden

  Waarde per uur Minimum per uur
Individuele sessie 120 Euro 70 Euro
Sessie met een paar 140 Euro 80 Euro

Deze prijsindicatie is voor een sessie bij mij thuis of online. Bij andere locaties kunnen extra kosten worden berekend voor reiskosten en -tijd. Privé-consulten zijn inclusief BTW. Zakelijke consulten zijn exclusief BTW. Voor zakelijke sessies buiten Nederland kan dit betekenen zonder BTW, afhankelijk van je organisatie en land.

Intake van 15 minuten is gratis

Een intake van 15 minuten is vaak genoeg om te zien, wat jij wilt, wat ik kan aanbieden en welke financiële regeling voor ons beide goed voelt. Neem contact met mij op om te onderzoeken, wat we samen kunnen doen om te zorgen, dat je dichter komt bij de persoon, die je wilt zijn in werk, leven en liefde.