Ik Luister

Ontdekking

"Wat zal je ontdekken als we (jij en ik) luisteren?"

Op deze website deel ik, wat ik zelf doe als 'professioneel' luisteraar. Ik 'luister' al naar andere mensen sinds ik een tiener was. Mensen deelden met mij verhalen, die ze aan niemand anders vertelden. Soms was alleen mijn 'aanwezigheid' alles wat mensen nodig hadden. Later leerde ik om te spiegelen, samen te vatten en te focussen op een manier, waardoor mensen, teams en organisaties hun situatie kondern veranderen. Hierdoor kan ik werken als:

Waarvoor heb jij een 'professioneel' luisteraar nodig?

Ik noem mijn aanpak 'Transformerend Luisteren'. Het is een proces waarin wij (jij en ik) luisteren naar jou en anderen om helderheid te krijgen over wat er speelt. Soms is dat genoeg. Vaker wil je ook oplossingen vinden om conflicten en blokkades te verminderen en vooruitgang en harmonie te creëren. De combinatie van de krachtige tools die ik gebruik, stellen me vaak in staat om oude, hardnekkige en vaak enge en pijnlijke issues te veranderen.

Individuen en Paren

Deze website richt zich momenteel op jou. Als ik JOU schrijf bedoel ik daarbij zowel jou als individu als je partner, wanneer jullie hier als paar komen.


Teams en Organisaties

Deze website richt zich momenteel op individuen en paren. De principes en aanpak kunnen echter ook gebruikt worden voor teams, bedrijven en organisaties. Neem contact met mij op om samen te onderzoeken, wat deze aanpak voor uw team of organisatie zou kunnen betekenen.